Sanitiem deelnemers aan het woord. Lees hier de ervaringen

  1. Ervaringen

Assen Installatietechniek

Arno Assen is eigenaar van Assen Installatietechniek en Badkamers in Sleen. Hij nam het bedrijf over van zijn vader in 2005. Hij en zijn team doen alles wat je op technisch vlak in een huis of gebouw bedenken kunt. Van een lekkende dakgoot repareren tot het bouwen van een geheel nieuwe aanbouw. Zijn vader was één van de oprichters van Sanitiem en Arno is zelf een betrokken deelnemer. Waarom? Omdat hij met zijn bedrijf voorop wil blijven lopen.

 Lees verder

“Samen met collega’s in oplossingen denken: Dankzij Sanitiem sta je er niet alleen voor.” 

Gotink Installatie

Gotink Installatie is dé totaalinstallateur van de Achterhoek en een deel van Oost-Nederland. Je kunt bij Harald Gotink aankloppen voor alles op het gebied van installatie. Naast het hebben van een uitgebreide showroom en het aanleggen van installaties voor grotere projecten houden ze zich bezig met ventilatie, verwarming, sanitair en loodgieterswerk. Genoeg te doen dus! Mede door de ondersteuning van Sanitiem kunnen ze zich volledig op hun vakmanschap blijven focussen.

 Lees verder

“Je volledig kunnen focussen op je bedrijf. Sanitiem maakt het mogelijk!” 

Installatiebureau Nieuwegein

Installatiebureau Nieuwegein is een echt familiebedrijf. Al drie generaties wordt de passie voor installatietechniek doorgegeven. Paul van der Horst heeft het stokje overgenomen van zijn vader die het bedrijf in 1979 heeft opgericht. Sindsdien is er een hoop gebeurd binnen de installatiewereld. Meebewegen met de tijd kan Installatiebureau Nieuwegein als geen ander. Mede om die reden passen ze perfect bij Sanitiem!

 Lees verder

“Lid zijn van Sanitiem: de inleg haal je er dubbel en dwars uit!”