Met onze installateurs bouwen we aan een duurzamer Nederland.

  1. Over Sanitiem

Bouwen aan de toekomst

Sanitiem is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde installatiebedrijven die staan voor duurzaam vakwerk en die volledig ontzorgt willen worden op het gebied van inkoop en marketing. Samen bouwen we op dit moment aan de showroom voor de toekomst.

Lees hier ons verhaal ↓

Samen bereik je meer

Als installateur wil je doen waar je goed in bent: advies geven en vakwerk afleveren. Maar bij het ondernemerschap komt natuurlijk meer kijken. Inkoop, administratie, service, onderhoud, marketing, een showroom... je hebt je handen er vol aan.

Daarom besloten wij in 2000 met een aantal installateurs de handen ineen te slaan als Sanitiem. Met alleen installateurs die echt kennis van zaken hebben en hun blik op de toekomst gericht hebben. Samen staan we sterker en bereiken we meer.

Sanitiem zet zich vanaf dag één in om installateurs te ondersteunen bij datgene waar zij behoefte aan hebben.

We bewegen met je mee

Sanitiem ondersteunde in het begin vooral bij het neerzetten en up-to-date houden van showrooms. Maar samenwerken met installateurs uit dezelfde branche brengt nog een voordeel met zich mee: je weet wat er speelt. Ook als de markt verandert.

In 2008 diende de bankencrisis zich aan, uitmondend in een bouwcrisis. Ineens hadden installateurs een heel andere vorm van ondersteuning nodig, dus Sanitiem schakelde met hen mee. Om installateurs verder te ontzorgen, startten we (naast offline ondersteuning) met de hulp bij online promotie.

We helpen bij het neerzetten van een maatwerk website én regelen het beheer en onderhoud. Sanitiem zet zich vanaf dag één in om installateurs te ondersteunen bij datgene waar zij behoefte aan hebben.

Een duurzame oplossing

Bij de aangesloten installateurs van Sanitiem staan vakmanschap en kwaliteit voorop. Ook toen prijsvechters als paddenstoelen uit de grond schoten en het up-to-date houden van de showrooms steeds sneller moest. Sanitiem besloot samen in te kopen bij betrouwbare leveranciers met hoogwaardige producten.

Om klanten volledig te kunnen ontzorgen, gingen installateurs verder dan alleen sanitair. Onze aangesloten installateurs bieden nu een totaaloplossing en denken met hun klanten mee over het verduurzamen van hun woning of bedrijfspand onder de naam: Green-Comfort.

Een duurzame oplossing

Bij Sanitiem beloven we dat...

  • Je altijd een snel én eerlijk antwoord krijgt.
  • We op gelijke voet met elkaar staan.
  • Het bij ons echt om jou draait.
  • We betrouwbare en duurzame oplossingen bieden.