Jij vraagt, wij draaien

  1. Wat we doen
  2. Installateurs

Bij Sanitiem bepaal je als deelnemer zelf waarbij wij je kunnen ondersteunen. Zo kunnen wij je website of social media bijhouden, helpen bij het verspreiden van een brochure aan huis of het schrijven van een vacaturetekst. We zitten voor je klaar als je vragen hebt over de branche of jouw onderneming en brengen je in contact met collega’s die voor hetzelfde vraagstuk hebben gestaan. Daarnaast kopen we gezamenlijk in bij betrouwbare merken, zodat je kunt profiteren van inkoopvoordeel en gunstige inkoopvoorwaarden. Maar: niets hoeft. Jij houdt de touwtjes in handen.

Lees hier hoe we dat doen ↓

Zichtbaar online én offline

Sanitiem biedt ondersteuning bij on- en offline marketing. Zo bieden we deelnemers bijvoorbeeld de mogelijkheid om 4x per jaar een 16 pagina's brochure aan huis te verspreiden.

Wij onderscheiden ons hier door het aanbieden van maatwerkbrochures waarbij u zelf kan aangeven (bij max. 8 pagina’s) welke productgroepen dan wel producten u wilt laten zien. Maar u kunt ook kiezen voor een algemene brochure. Wij regelen de rest; dus van het eerste idee tot en met het drukken.

Daarbij houden we uiteraard rekening met de huisstijl en vormgevingselementen van jouw bedrijf. Indien je nog geen huisstijl hebt, kunnen we hier ook bij helpen. Naast brochures helpen we ook bij (vacature)advertenties, flyers en spandoeken op maat. Wij helpen je om je zichtbaarheid te vergroten! 

Website bouwen en onderhouden

Jij wilt kunnen doen waar je goed in bent. Een zakelijke website bouwen, onderhouden en beheren vergt veel tijd. Door deze taken uit te besteden aan Sanitiem heb je alle tijd voor jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je een professionele en up-to-date website hebt. Bij het bouwen houden we rekening met een responsive design, social sharing en het implementeren van een contactformulier. 

Heb je al een mooie website? Dan gaan we daar niet meer aan sleutelen. Wel kunnen we helpen om je website actueel te houden, door regelmatig nieuwe teksten en producten toe te voegen. Wij hebben inmiddels van bijna al onze deelnemers het complete websitebeheer overgenomen. 

Wat we voor je bijhouden? Denk bijvoorbeeld aan:

  • CV-ketels + bestelmodule inclusief documentatie
  • Thermostaten + documentatie
  • Acties van fabrikanten
  • Nieuwe producten/diensten
  • Keukenkraanmodule inclusief bestelmodule

Doe je voordeel met SaniConnect

Samen bereik je meer. Daarom hebben Sanitiem en Sanidrõme de handen ineengeslagen om onze inkoop te bundelen. Gezamenlijk maken we afspraken met diverse groothandels, rechtstreekse leveranciers en fabrikanten, zodat onze deelnemers van goede inkoopvoorwaarden en scherpe inkoopprijzen gebruik kunnen maken. Wij blijven onderhandelen voor de beste deals voor onze deelnemers. 

Door deze samenwerking zijn we in staat om in de volle breedte, dat wil zeggen voor alle productgroepen zoals sanitair, verwarming, duurzaam (warmtepompen, PV panelen etc.), elektro, dak- en zinkwerk etc. goede inkoopvoorwaarden en scherpe inkoopprijzen uit te onderhandelen voor onze deelnemers.

En als kers op de taart: naast de bonusuitkeringen van Sanitiem ontvang je ook nog een aanvullende bonus van onze gezamenlijke SaniConnect partners.

Maar we hebben, mede door deze samenwerking binnen SaniConnect, ook een  gezamenlijk omzetrapportagesysteem weten te ontwikkelen die ons in staat stelt om razendsnel alle benodigde omzetgegevens inzichtelijk te krijgen. Immers: meten is weten!

Zo heb je als installateur direct inzicht in:

  • Omzet per leverancier (groothandel en contractleverancier) incl. index t.a.v. voorgaande jaar
  • Omzet per fabrikant (merk) incl. index t.a.v. voorgaande jaar
  • Omzet per product/artikelgroep incl. index t.a.v. voorgaande jaar

Social media

Dankzij social media kom je makkelijk in contact met jouw doelgroep. Steeds meer bedrijven nemen platformen als Facebook en X dan ook op in hun online marketingstrategie. Sanitiem kan je helpen bij het opzetten en beheren van je zakelijke Facebookpagina. Het is ook belangrijk dat er regelmatig nieuwe berichten geplaatst worden, dus zorgen we elke 2-3 weken voor nieuwe content op jouw Facebookpagina. Uiteraard ben je ook helemaal vrij om je eigen content te plaatsen.