Betrouwbare leveranciers en bekende merken

  1. Wat we doen
  2. Leveranciers

Bij Sanitiem vinden we het belangrijk dat onze deelnemers kwaliteit leveren. Dat doen ze door deskundig vakwerk te verrichten én door te werken met betrouwbare materialen. Daarom werkt Sanitiem uitsluitend samen met betrouwbare leveranciers en bekende merken. Onze deelnemers bepalen gezamelijk met welke partners ze willen werken. 

Wij onderhandelen over uitstekende en marktconforme inkoopvoorwaarden en bonusregelingen.

Uiteraard bieden we onze partners ook wat! Als partner van Sanitiem besteden we zowel off-line (brochures, advertenties, flyers etc) als on-line aandacht aan uw producten. Zo krijgt elke partner een eigen landingspagina die op de (meeste) websites staat.

Ga een duurzame samenwerking aan

Wij gaan voor een langdurige relatie met onze partners. Met een groot deel van onze leveranciers werken wij al meer dan 20 jaar samen! Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. We werken met A-merken en kiezen voor een select aantal leveranciers per productgroep. Dat geldt zowel voor groothandels als voor onze rechtstreekse leveranciers en kernfabrikanten. Deze formule bevalt zowel onze deelnemers als de partners waarbij wij inkopen al meer dan 20 jaar goed!

Voor wat, hoort wat

Onze deelnemers kiezen de merken en materialen waar zij mee willen werken. Wij regelen de rest. Wij bezoeken leveranciers en maken gezamenlijk afspraken over inkoopvoorwaarden en –prijzen. Maar: voor wat hoort wat.

Om voor al onze partners interessant te kunnen zijn (en te blijven) hebben we wel keuzes gemaakt in het aantal leveranciers.

Dit geldt voor zowel onze groothandels partners als voor onze rechtstreekse leveranciers en ook voor onze kernfabrikanten (A-merken).

Dat betekent per productgroep een beperkt aantal leveranciers.

Wel gaan we voor een langdurige relatie met onze partners. Zo werken we met de meeste partners al langer dan 20 jaar samen. Tot wederzijdse tevredenheid mogen we wel zeggen.

Onze deelnemers zijn uiteraard overtuigd van het feit dat: Voor wat, hoort wat.

Dat betekent dus zo veel als mogelijk zaken doen met onze partners. Per slot van rekening hebben onze deelnemers deze partners zelf geselecteerd.