Green-Comfort label

  1. Green-Comfort label

Stil blijven staan is niks voor ons. Wij kijken naar de toekomst en proberen graag nieuwe innovaties en technieken uit. Daarom bieden we onze deelnemers het Green-Comfort label aan. Dragers van dit label zijn pioniers op het gebied van verduurzamen. Nieuwe én bestaande klanten kunnen voor al hun vragen over het verduurzamen van hun woning bij deze installateurs terecht. Sanitiem ondersteunt hen door nieuwe technieken onder de aandacht te brengen, samen een duurzame showroom in te richten en te helpen bij de marketing.

Inspireer klanten met een duurzame showroom

Veel van onze aangesloten installateurs hebben een showroom. Wij helpen om deze showroom klaar te maken voor de toekomst. We creëren een duurzame ‘hoek’ waarin we de laatste innovaties laten zien.

We volgen nieuwe technieken op de voet en gaan met fabrikanten in onderhandeling over inkoopvoorwaarden. En als je inspiratie op wilt doen bij collega’s of leveranciers, brengen wij je met hen in contact.

Online tool: Hoe duurzaam is jouw woning?

Geef jouw (potentiële) klanten antwoord op hun duurzame vragen met onze online tool. Door een aantal vragen in te vullen, zien zij wat er voor hun woning mogelijk is op het gebied van verduurzamen. Je klant ziet niet alleen de mogelijkheden, maar ook de investeringen en besparingen in beeld. We plaatsen deze tool op jouw eigen website, zodat je klant vervolgens meteen met jou in contact kan komen. 

Online tool: Hoe duurzaam is jouw woning?

On- en offline adverteren met Green-Comfort

Met het Green-Comfort label laat je zien dat jij niet achter de feiten aanloopt. Sanitiem ondersteunt deelnemers die het Green-Comfort label hebben dan ook om dit uit te dragen in hun marketing. We kunnen bijvoorbeeld landingspagina’s maken voor duurzame producten op je website. Ook verspreiden we twee keer per jaar een brochure die speciaal gericht is op verduurzamen. Deze huis-aan-huis brochure wordt op maat gemaakt in samenwerking met al onze deelnemers met het Green-Comfort label. Daardoor drukken we de kosten en kunnen we toch alle producten en diensten laten zien die jullie (gezamenlijk) voeren.

Meer weten?

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen verduurzamen? Neem dan contact met ons op. Wij zitten voor je klaar en denken graag met je mee!