Laat je ontzorgen door onze vakmensen

  1. Wat we doen
  2. Consumenten

De installateurs die aangesloten zijn bij Sanitiem, zijn allemaal – stuk voor stuk – vakmensen. Daar durven wij onze handen voor in het vuur te steken. Ze hebben een hart voor de installatiebranche en gebruiken uitsluitend A-kwaliteit materialen. Het zijn totaalinstallateurs. Ze kunnen je helpen bij de verbouwing van je badkamer of toilet, een nieuwe CV-ketel of het verduurzamen van je woning. Kortom: als je volledig ontzorgt wil worden, ben je bij onze deelnemers aan het juiste adres.

Jouw badkamer of toilet laten verbouwen

Toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Onze installateurs zitten door heel Nederland, dus er zit er altijd wel één bij jou in de buurt. Kom vrijblijvend langs voor advies over de meest praktische indeling en kies samen alle A-merk materialen voor jouw droombadkamer. Maar misschien nog wel het belangrijkste: onze installateurs verzorgen de gehele verbouwing. Van het begin tot (en met) de eindoplevering. Jij hoeft niets meer te doen (behalve genieten van jouw nieuwe badkamer)!

Je woning (tegelijkertijd) verduurzamen?

Ook dan kun je bij onze specialisten terecht. Onze deelnemers lopen voorop op het gebied van nieuwe duurzame innovaties. Of het nu gaat om het installeren van zonnepanelen of het plaatsen van de juiste warmtepomp. Hulp bij het klimaat in huis?

Laat gebalanceerde ventilatie installeren of verwarming met laagtemperatuurmogelijkheden. Zelfs bij het plaatsen van een laadpaal aan huis kunt u onze installateurs inschakelen.