We ontzorgen installateurs waar zíj dat willen. Jij vraagt, wij draaien.

  1. Wat we doen

Jij vraagt, wij draaien

Installateurs laten doen waar ze goed in zijn. Dat vinden we bij Sanitiem het allerbelangrijkste. Wij ondersteunen installateurs door heel Nederland bij alle taken die komen kijken bij het runnen van een eigen installatiebedrijf. Zoals het onderhouden van de website, ontwerpen van brochures en het maken van inkoopafspraken. We ontzorgen installateurs waar zíj dat willen. Jij vraagt, wij draaien.

Wat wij doen voor...

Installateurs

Bij Sanitiem bepaal je als deelnemer zelf waarbij wij je kunnen ondersteunen. We kunnen je helpen bij je website, social media of brochures. Ook denken we mee over jouw ondernemersvragen en brengen je in contact met collega’s. Daarnaast kopen we gezamenlijk in bij betrouwbare merken, zodat je kunt profiteren van inkoopvoordeel.

Meer lezen

Leveranciers

Bij Sanitiem vinden we het belangrijk dat onze deelnemers kwaliteit leveren. Dat doen ze door deskundig vakwerk te verrichten én door te werken met betrouwbare materialen. Daarom werkt Sanitiem uitsluitend samen met betrouwbare leveranciers en bekende merken.

Meer lezen

Consumenten

Onze totaalinstallateurs hebben een hart voor de installatiebranche en gebruiken uitsluitend A-kwaliteit materialen. Ze kunnen je helpen bij de verbouwing van je badkamer of toilet, een nieuwe CV-ketel of het verduurzamen van je woning. Kortom: als je volledig ontzorgt wil worden, ben je bij onze deelnemers aan het juiste adres.

Meer lezen